Krönika – Hannah Nilsson 2014-11-09

Passion at Clarion

Att jobba på Clarion Hotel Grand och Kitchen & Table i Östersund är verkligen något alldeles speciellt. Jag har jobbat på hotellet i snart åtta år, ändå känns det som att jag har bytt arbetsplats minst lika många gånger. Det är verkligen fartfyllt och spännande, det händer alltid någonting och du vet aldrig vad du har att vänta dig när du åker till jobbet.

För ett halvår sedan fick jag ansvaret att boka in underhållningen till vår Lobbybar, vilket var något helt nytt för mig. Jag funderade mycket på vad folk kan tänkas vilja ha, och vad vi vill ha.

Jag har höga krav på min personal i restaurang och bar. De behöver inte kunna alla vindruvor i världen utantill, veta vilken gaffel som hör till vilken rätt, eller om tallriken ska sättas ner från höger eller vänster sida, MEN, jag vill att de som jobbar hos oss ska känna passion och stolthet för sitt arbete och för hotellet, att man verkligen VILL jobba här. Alla ska vara med och bidra till att vi ständigt utvecklas och gör hotellet till en plats där vi och våra gäster trivs och känner sig hemma.

När jag bokar in DJs, artister och spelningar så förväntar jag mig samma sak av dem som av min personal.  Jag förväntar mig att personen som spelar musik också bryr sig om våra gäster, vår personal och att de är med och bidrar till att göra vårt hotell till det vi vill att det ska vara.   Våra gäster ska känna som att de sitter hemma i en kompis vardagsrum tillsammans med den som spelar eller sjunger. Musikern ska, precis som vi andra, representera det vi på Clarion och Kitchen & Table står för i passion, värdskap och engagemang.

Det är just det som våra gäster kommenterar när de är nöjda med underhållningen, att det är personligheterna och passionen som utmärker sig och som gör att de kommer ihåg just den spelningen.

Nu börjar det bli dags att boka in nästa års spelningar och det ska bli otroligt spännande att se vilka som dyker upp bakom DJ-båset och vilka instrument som spelas i baren under 2015.

Vi ses på Clarion och Kitchen & Table Östersund under 2015!
________________________________________________________________
Hannah Nilsson
Restaurant manager, Clarion Hotel Grand / Kitchen & Table Östersund

Hannah